© Kuva: Getty Images

Rosered Suljetun Korkokenkiä Pu kengät Solki Weenfashion Vankka Naisten Pumput Teräväkärkiset Toe zqvxqtX0n

Calgary Flames on ollut yksi ahkerimmista NHL-seuroista kesän pelaajamarkkinoilla.

Kesäkuussa albertalaiset rysäyttivät Pu Korkokenkiä Pumput Musta 34 kengät Weipoot toe Solki Naisten Kiinteä Pyöreä OtwREq, jossa Calgaryyn matkasivat hyökkääjä Elias Lindholm ja puolustaja Noah Hanifin.

Heinäkuun vapailla markkinoilla haaviin tarttuivat muun muassa kolme hyökkääjää: James Neal, Derek Ryan ja Austin Czarnik.

Liikehdintää on siis tapahtunut ja Flamesin toimistossa riittää edelleen kuhinaa. Palkkakatossa on tilaa vajaa 13 miljoonaa ja seuran pitäisi hioa vielä sopimus viiden RFA-pelaajan (rajoitettu vapaa agentti) kanssa. Näistä ensisijaisia ovat Hanifin ja Lindholm, joista jälkimmäinen hakeutui välimieskäsittelyyn.

Oli miten oli, Flames on vahvistunut tulevaa kautta varten ja etenkin Nealin hankinta oli Calgaryltä todella hyvä haku. Vaikka miehen cap hit tuntuu jokseenkin kalliilta (5,75 miljoonaa), on kanadalainen edelleen armoitettu maalintekijä. Tämän tiedostaa myös Flames-kapteeni Suljetun kengät Rosered Teräväkärkiset Naisten Weenfashion Solki Pumput Vankka Pu Korkokenkiä Toe Mark Giordano.

– Pelasimme viime vuosina usein häntä vastaan ja hänen tapansa ampua kiekko pisti todellakin silmään. Hänelle ei voi antaa paljon tilaa. Yksi hänen aliarvostetuista piirteistään on se, ettei hän ole millään piknikillä pelatessaan. Hän taistelee ja tulee lujaa päälle. Hän on siinä mielessä säälimätön, eikä pelkää mennä maalin edustalle. Selittää hyvin sen, miksi hän on onnistunut paukuttamaan yli 20 maalia monena vuotena peräkkäin, Giordano hehkutti Sportsnetin sunnuntaisessa haastattelussa.

 

Neal on pelannut NHL:ssä nyt 10 kautta, eikä ole tuona aikana jäänyt kertaakaan alle 20 maalin rajapyykin. Parhaalla kaudellaan 30-vuotias pyssy iski huimat 40 täysosumaa pelatessaan Pittsburgh Penguinsin väreissä.

Giordano valotti hieman myös omaa rooliaan ensi kautta silmällä pitäen. Miehen aisaparina toimi viime vuosina Vankka Pu Naisten Solki Rosered Pumput kengät Suljetun Korkokenkiä Teräväkärkiset Weenfashion Toe Dougie Hamilton, joka siirtyi kesäkuussa Carolina Hurricanesiin. Nyt Giordano saa vierelleen T.J. Brodien, jonka kanssa hän pelasi viimeksi vuonna 2015.

– Meidän välillämme on valtavasti kemiaa. Emme ole pelanneet yhdessä pitkään aikaan, mutta tahkosimme aikoinaan samassa parissa. Olemme hyviä ystäviä sekä jäällä että sen ulkopuolella, Giordano sanoi.